رفتن به محتوای اصلی
x

تاریخچه مرکز

مرکز تحقیقات بیماریهای کلیه اصفهان (I.K.R.C.)

بیماری های کلیوی در جهان و در کشور ما بسیار شایع هستند و علاوه بر ایجاد صدمه به سلامت فرد، هزینه های هنگفتی را برای کل سیستم بهداشتی اعمال می کنند. با توجه به شیوع گسترده در سراسر جهان از اختلال کلیوی نهایی (ESRD) و نقش اجتناب ناپذیر تحقیقات در ارائه راهکارهای عملی برای پیشگیری، مدیریت و درمان این اختلال و عوارض آن، مرکز تحقیقات بیماری های کلیه ای اصفهان (IKRC) به ارزیابی اختلالات مرتبط با کلیه و تشخیص زودهنگام، پیشگیری و مدیریت آن اختصاص دارد، که نقش مهمی در بهبود کلی سلامت جامعه و کاهش هزینه های مربوط به آن دارد.

با توجه به این امر، مرکز تحقیقات بیماری های کلیه در اصفهان درتاریخ ۱۳۸۷/۱۰/۲۱ توسط شورای توسعه مراکز تحقیقاتی وزارت بهداشت و آموزش پزشکی موافقت اصولی دریافت نمود و پس از هماهنگی لازم، فعالیت های آن از نیمه دوم سال ۱۳۸۸ فعالیت خود را به طور رسمی آغاز نموده و در تاریخ ۱۳۹۲/۱۰/۲۳ موفق به دریافت موافقت قطعی گردید.

مرکز تحقیقات بیماریهای کلیه اصفهان یک مرکز تحقیقاتی شناخته شده در زمینه اختلالات کلیوی و پیوند کلیه در ایران است و وابسته به دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان است. در این مرکز تحقیقات، آموزش و خدمات مراقبت های بالینی به منظور بهبود کیفیت زندگی برای جامعه به طور کلی و برای بیماران پیوند کلیه یا سایر اختلالات کلیوی به طور خاص گرد هم می آیند.

این مرکز تحقیقاتی مطابق با جایگاه ویژه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به منظور کاهش مشکلات بهداشتی و جلوگیری از بیماری های کلیوی از طریق ارائه خدمات آموزشی و تحقیقاتی در این زمینه با اعضاء موسس زیر تاسیس گردیده است:

  • مژگان مرتضوی
  • شهرزاد شهیدی
  • افسون امامی نایینی
  • دیانا طاهری
  • شهرام طاهری
  • سید محسن حسینی